Ekspedisjons­­cruise

Ocean Atlantic ved kysten av Svalbard
Opplev Grønlands millioner av isfjell, Svalbards urørte natur, de små øyene i Nord-Atlanteren og de store pingvinflokkene på Antarktis med Albatros Travels ekspedisjonscruise.

Å seile er uten tvil den mest praktiske måten å reise rundt i verdens polområder på. Veier fungerer ikke særlig bra i kombinasjon med isbreer og innlandsis, og hundesleder har ganske enkelt for mye aircondition til det kalde klimaet. Til gjengjeld er det enkelt og behagelig å reise rundt med skip og samtidig ha en god base for noen fabelaktige naturopplevelser fra dekk. Til nettopp dette formål har vi sjøsatt Albatros helt egne ekspedisjonscruise: nøye planlagte eventyr på naturens vilkår med våre egne flotte cruiseskip.

Vi har bygd skipene små nok til å kunne anløpe avsides havner og kaste anker nær de mest spektakulære kystene. Samtidig er skipene store nok til at du, sammen med de andre 150-200 passasjerene kan kombinere ditt store natureventyr med solid komfort. Flåten vår består av utsøkte skip som er spesialbygde til poleventyr og har naturligvis isklassifisering. Vi bestemmer selv ruten og sørger for at vi kan gå i land nesten hver dag. Ofte skjer det ved hjelp av zodiac-gummibåter som vi også bruker når vi skal se litt nærmere på en isbre, en fugleflokk eller når vi skal på utkikk etter seler og hvaler.

Bli med på en av Albatros’ komfortable ekspedisjoner på cruise mellom Grønlands isfjell, langs Svalbards urørte kyst, på det syvende kontinentet Antarktis, Nord-Atlanterens grønne øyer, langs Sør-Amerikas kanskje vakreste kyststrekning i Chile eller et helt sjette sted.

Du kan lese mer om vår flåte av ekspedisjonsfartøy her:
Ocean Atlantic
Ocean Victory
Ocean Albatros (fra høsten 2022)

Les mer om å være med Albatros på ekspedisjonscruise (siden er på dansk): Hvad er Albatros ekspeditionskrydstogt?

Gi deg selv en naturopplevelse for livet!