Gavekort

Overrask en av dine kjære med et reisegavekort!
Fødselsdag, jubileum, sølvbryllup eller bare fordi?

Hvis du spør oss, finnes det nesten ingen bedre gave å gi enn et reisegavekort. Det begynner med den umiddelbare gleden når man åpner gaven. Når man er avgårde på reisen vil det hver dag åpenbare seg nye gaver i form av opplevelser og berikende inntrykk. Og når man er vel hjemme igjen, vil man sitte igjen med minner for livet.

Mottakeren bestemmer selv hvilken Albatros-reise gavekortet skal brukes på, uansett om det gjelder en rundreise i India, et cruise i Middelhavet, en langtidsferie på Sicilia eller noe helt annet.

Bestilling av gavekort
Du kan bestille et gavekort på telefon 21 98 45 45 eller ved å sende en e-post til info@albatros-travel.no. E-posten skal inneholde følgende:

  • Gavekortets beløp
  • Ditt navn og adresse
  • Ditt telefonnummer og e-postadresse
  • Mottakerens navn
  • Datoen du planlegger å gi gavekortet til mottakeren

Når vi har mottatt bestillingen sender vi en faktura til deg. Her står det hvordan du kan betale for gavekortet. Gavekortet sender vi til deg med B-post. Det er gyldig i 3 år fra utstedelsesdatoen.

Innløsing av gavekort
Har du fått et gavekort og ønsker å innløse det, skal du opplyse at du har et gavekort i kommentarfeltet når du bestiller reisen. Inkluder gjerne ordrenummeret som står i gavekortet. Etterpå sender du gavekortet til oss i posten sammen med fakturanummeret på den reisen du har bestilt, og beløpet blir trukket fra regningen din.

Adressen vår er

Albatros Travel
Tøndergade 16
DK-1752 København V
Danmark