Gavekort

Overrask en av dine kjære med et reisegavekort!
Fødselsdag, jubileum, sølvbryllup eller bare fordi?

Hvis du spør oss, finnes det nesten ingen bedre gave å gi enn et reisegavekort. Det begynner med den umiddelbare gleden når man åpner gaven. Når man er avgårde på reisen vil det hver dag åpenbare seg nye gaver i form av opplevelser og berikende inntrykk. Og når man er vel hjemme igjen, vil man sitte igjen med minner for livet.

Mottakeren bestemmer selv hvilken Albatros-reise gavekortet skal brukes på, uansett om det gjelder en rundreise i India, et cruise i Middelhavet, en langtidsferie på Sicilia eller noe helt annet.

Bestilling av gavekort
Du kan bestille et gavekort på telefon 21 98 45 45 eller ved å sende en e-post til info@albatros-travel.no. E-posten skal inneholde følgende:

  • Gavekortets beløp
  • Ditt navn og adresse
  • Ditt telefonnummer og e-postadresse
  • Mottakerens navn
  • Datoen du planlegger å gi gavekortet til mottakeren

Når vi har mottatt bestillingen sender vi en faktura til deg. Her står det hvordan du kan betale for gavekortet. Gavekortet sender vi til deg med B-post. Det er gyldig i 3 år fra utstedelsesdatoen.

Innløsing av gavekort

Dersom du har mottatt et gavekort og ønsker å bruke det, kan du sende oss en mail med nummeret på gavekortet og fakturanummeret på reisen som du har bestilt. Vi vil da trekke gavekortets verdi fra reisens beløp.
Du kan også sende oss gavekortet sammen med fakturanummeret på reisen din i posten. Beløpet på gavekortet blir da trukket fra reisens pris. Adressen vår er

Albatros Travel
Tøndergade 16
DK-1752 København V
Danmark