Reise­forlengelser

Reiser du til Afrika kan du få noen ekstra dager ved vakre Victoria Falls
Bli noen dager til – forleng reisen din

På mange av våre reiser kan du bli litt lenger! Du kan kjøpe en forlengelsespakke eller reise hjem senere. Husk å sørge for at reiseforsikringen din dekker hele reiseperioden.

Forlengelsespakke
En forlengelsespakke er en forlengelse på et bestemt antall dager, sammensatt av Albatros for å komplementere hovedreisen best mulig. Du får overnatting, transport til flyplass samt transport t/r hvis forlengelsen foregår et annet sted enn der hovedreisen slutter.

Hvis reisen din kan forlenges med en forlengelsespakke kan du lese om det i reiseprogrammet, og det vil også stå i bestillingsskjemaet når du booker reisen.

Denne typen reiseforlengelse er oftest uten reiseleder.

Individuell endring av hjemreisedato
Du kan bli noen ekstra dager på destinasjonen der hovedreisen slutter. Av forsikringsmessige årsaker kan det ikke gå mer enn 30 dager fra utreise til hjemreise, så antall dager du kan forlenge reisen din med avhenger av hvor mange dager hovedreisen varer.

Fyll ut bemerkningsfeltet på bestillingsskjemaet med ønsket hjemreisedato, så vender vi tilbake med svar på om det er mulig å forlenge samt merpris. Er du fleksibel når det gjelder datoene kan du for eksempel skrive "4–6 dager".

Prisen per person er kr 498,–. Ofte kommer det et gebyr fra flyselskapet i tillegg samt en eventuell merpris på flybilletten.

Kontakt oss for å få en endelig pris.

Før vi behandler ønsket ditt om individuell forlengelse skal vi ha mottatt depositum jf. våre reisevilkår. Om det ikke er mulig for oss å booke den ønskede forlengelsen kan du få tilbakebetalt depositumet dersom du har bestilt forlengelsen samtidig med hovedreisen.

Vær oppmerksom på at en individuell forlengelse er uten reiseleder, og at du selv skal sørge for innkvartering, alle andre utgifter i perioden og transport til flyplassen når du skal hjem.

Generelle forbehold
Vi gjør oppmerksom på at muligheten for å endre hjemreisetidspunktet er avhengig av det pågjeldende flyselskapets regler og ledige pladser. Regn med at det går 7–10 dager før du får svar fra oss. Bemerk at det ikke er mulig å forlenge reiser til Grønland og Svalbard samt enkelte Europa- og Cubareiser.

Våre gruppereiser krever et minimum antall deltakere for å bli gjennomført. Vi forbeholder oss derfor retten til å annullere en gitt gruppereise som følge av for få påmeldte. Beslutningen om når en reise annulleres skjer typisk 4–6 uker før avreise. Som det også framgår av våre reisevilkår punkt 13, samt loven om pakkereiser, kan vi som reisearrangører ikke holdes ansvarlige for eventuelle tap du har lidd som kunde som følge av den innstilte reisen. Vi er utelukkende forpliktet til å tilbakebetale reisens pris.

I forbindelse med en eventuell avlysning av gruppereisen som følge av for få påmeldte kan Albatros Travel ikke stilles til ansvar for dine utgifter til egne arrangementer, hotellbookinger m.v. Vi anbefaler derfor at du først bestiller dette etter at gruppereisen er garantert avreise. Som tommelfingerregel kan du gå ut fra at reisen blir gjennomført hvis du ikke har hørt fra oss senest 4–6 uker før avreisedato.

Hvis du vil høre mer om hvordan du kan forlenge reisen din er du velkommen til å ringe på tlf. 21 98 45 45 eller sende en e-post til info@albatros-travel.no.